06 - 25 007 457 arakemann@gmail.com

In mijn spirituele zoektocht kom ik soms mensen tegen die hierin echt iets toe kunnen voegen en het verschil kunnen maken. Graadmeter hierin is voor mij waarachtigheid en authenticiteit. Dan word ik geraakt en begint het bij  mij te stromen en kan ik nieuwe inzichten en ervaringen integreren. Dat geeft transformatie. Spiritualiteit is voor mij niet zweverig. Het betekent voor mij dat ik de realiteit steeds meer ga zien zoals deze werkelijk is en me niet laat leiden door mijn gedachtes en concepten over hoe ik dénk dat ze is. Een wezenlijk verschil. Hier handen en voeten aangeven en hier anderen in aan mogen raken en in mee mogen nemen is wat ik ten diepste wil. Onderstaande websites zijn van mensen die in mijn leven het verschil hebben gemaakt en dat nog steeds doen.

Kundalinilalala – Yoga: Voornamelijk een blogsite met vrolijke blogs met een knipoog over Kundaliniyoga van mijn allerliefste vriendin Agnes. Agnes geeft cursussen in Kundalini-yoga en weet van yoga een feestje te maken.

www.carolinefroeling.nl : Caroline is een coach/trainer/opleider waar ik veel mee samenwerk. Samen organiseren we bezinningsreizen naar o.a. Jordanië. Prachtige coach die hoofd, hart en ziel weet te verbinden. Omgeving Havelte.

www.branchnbloom.nl: Maaike is een outdoor Lifecoach of Natuurcoach. Zeer waarachtig in haar zijn en betrokken als coach. Tussen de bomen, de planten, de bloemen en de kruiden vallen haar coachingskwaliteiten volledig op hun plaats. Omgeving Groningen.

www.lindarood.com: Linda schreef het boek: “Ja, je innerlijke kompas voor vrede en vrijheid”. Prachtig boek voor als je al een eindje op weg bent op het pad van Bewustzijn. Zeer wijze, lieve en zachte vrouw die meditatieve avonden en ochtenden geeft. Aanrader voor wie zich deze materie steeds meer eigen wil maken.

www.tantricmoments.nl: elke vrijdagavond kun je in Groningen deelnemen aan tantra workshops. In tantra kun je leren hoe je vanuit liefdevolle aandacht contact kunt maken met jezelf en met de ander, zonder je te laten leiden door opvattingen en oordelen. Je leert om trouw te zijn aan je eigen grenzen en impulsen. Tantra wordt vaak in verband gebracht met seks. Dat is op deze avonden niet aan de orde.

www.jangeurtz.nl: Jan Geurtz heeft, net als ik, een boeddhistische levensvisie. Zijn filmpjes zijn echt de moeite waard om te bekijken en te beluisteren. Het geeft een heel duidelijke visie op hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gevoelens binnen een relatie.

www.sifranooter.nl (http://www.sifranooter.nl): Bij Sifra volg ik, samen met nog 20 andere vrouwen, de jaartraining “De magie van vrouwelijke seksualiteit” . Sifra maakt gebruik van sjamanisme, tantra, opstellingen, lichaamswerk, maancirkels etc. I love it!

www.womanwise.nl (http://www.womanwise.nl): Bij Hermine ga ik in 2017 de jaartraining Terugkeer van de Heilige Seksualiteit volgen. Ik volgde afgelopen zomer 2016 een workshop bij haar waar ik een voor mij essentiële ervaring heb gehad. Lees hier meer over in mijn blog https://www.alexandrarakemann.nl/blog/schaamteloos-vrij/ .