06 - 25 007 457 arakemann@gmail.com

Schrijfsels van vrouwen na vrouwentraining 2022

“Echt een prachtig programma. Het was ontroerend, zó liefdevol en magisch. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik deze cirkel aan vrouwen voor eeuwig in mn hart mag dragen. Je bent zo’n mooie vrouw, vol levenskracht, aanwezigheid, wijsheid, sensualiteit, speelsheid, humor (en heerlijk vieze moppen) en een warme omarmende liefde. Ik ben heel dankbaar.” (Inge)

“Ja echt een aanrader! Alexandra levert topkwaliteit en zit wat mij betreft in de Top 5 trainers in Nederland op dit gebied. Zoooo waardevol en precies.” (Marieke)

“Ik vind het een hele mooie training, grensverleggend, taboedoorbrekend en nog veel meer.” (Jolande)

 

“Ik blijf maar denken en tegen iedereen roepen: het is zo goed gedaan, zo goed neergezet, dit is zo’n goede investering in mezelf.
Het helpt mij om mijn grenzen te voelen en te communiceren en ook mijn verlangens uit te spreken. Mijn tempo. Gevolg: magie! En meer overgave!

Wat een mooie inzichten brengt het. Ze blijven maar binnen druppelen. Het innerlijk weten wordt door mij ontvangen en gehoord. Ik mag steeds meer leven. “ (Samantha)

 

“Ik ben dingen aangegaan. Kwetsbaar. Heb dingen geheeld in m’n moederlijn en m’n vaderlijn. Heb heel veel plezier gehad. Gedanst. Gelachen. Mezelf afgepeld. Heb mezelf ont-moet. Mezelf omarmd. Allemaal in de veilige bedding die Alexandra en Sira creëerden, samen met ons vrouwen. Dank uit het diepst van mijn hart, in verbondenheid, sister! Wat een kracht, die 12 vrouwen bij elkaar! Ahé.” (Sabrina).

 

Wat vrouwen zeggen over wat de vrouwenjaartraining hun heeft gebracht

(Zelf)vertrouwen in mijn eigen zijn, zelfacceptatie, zachter worden. Meer warmte voor mezelf en naar anderen. 

 Verbondenheid en veiligheid.

 Mijn waarheid erkennen. 

 Compleetheid. Het gaf me mezelf weer terug. Liefde, warmte, onvoorwaardelijkheid, zachtheid. 

 Openstaan voor alles wat er is. Vertrouwen. Durven loslaten.

 Meer vrijheid. Meer durven doen, durven zeggen. Meer innerlijke rust. Niet eerst nadenken, maar door te voelen me uiten en dit uitspreken. Meer inzicht in mezelf, in mijn levenswensen en levensdoelen.

 Meer innerlijke kracht. Meer vertrouwen op mijn vrouwelijke kracht. Ik geloof niet meer in de negatieve gedachten over mezelf. Meer vertrouwen dat de dingen gaan zoals ze gaan en dat het goed is.

 Verdieping en verstilling in mezelf. Meer inzicht in wat ik nodig heb en ook hoe ik in elkaar zit. Grenzen leren voelen en aangeven.

 Inzicht in patronen en vooral in hoe mooi ik ben en het waard ben om vanuit mijn waarheid te leven, vanuit vrijheid.

 Heling, leven vanuit zelfliefde.

Hoe vrouwen mijn begeleiding ervaren

Geweldig! Kennis en kunde. Liefdevolle aandacht. Fijn en veilig.

 Zeer wijze, liefdevolle, goed voorbereide en ingelezen begeleiding.

 Fijn, liefdevol, zacht.

 Heel prettig, gedragen, warm, liefdevol. Zo restpectvol, integer, warm en speels.

 Krachtig, present en liefdevol.

 Heel fijn, respectvol en je laat ieder haar eigen proces volgen. Je stelt je niet op als een goeroe boven de groep. En super dat je zelf oefeningen voordoet en zegt wat het met jou doet.

 Liefdevol, respectvol, wijs, professioneel, veilig, inspirerend.

Korte reviews

Ai Ai Ai, wat heb ik veel geleerd. Of eigenlijk mag geleerd vervangen worden door herinnerd, omdat het een thuis komen was, waarin ik me wist te openen, me veilig en prettig, bijzonder prettig en gedragen voelde;
Mijn waarheid spreken. Mezelf in de diepte aanraken en laten aanraken. Voelen hoe helend en verzachtend dat werkt. Aanwezig blijven in moeilijke momenten.
De wilde vrouw in mij ruimte geven en o, wat laat zij zichzelf graag zien. Het kon allemaal gebeuren door de kwetsbare en wijze manier waarop Alexandra het ons voorleeft. Ze ademt respect, veiligheid, liefde, kracht en bezieling. Heel fijn!  – Pascal

Als je echt voor jezelf gaat ….. dan doe je deze training! – Mirjam

Dank je, dank je. Voor je speelsheid, warmte, kennis, zachtheid, liefde. Dikke kus.  – Yvonne

Wat een fijne jaartraining en wat een fijne groep. In zo’n korte tijd zo jezelf kunnen zijn met in eerste instantie onbekenden. Warmte, sharen, respect en veiligheid. – Nanda

Wat is het heerlijk om samen met vrouwen, samen met sisters, te delen, te helen, te genieten, elkaar te zien, te bevestigen en op reis te gaan naar het wezenlijke in onze vrouwenziel. Ahee. – Lea

Een intensieve en kleurrijke training voor persoonlijke groei op een inspirerende plek in de natuur. – Janet

Er zijn enorm veel mogelijkheden om aan spirituele groei te werken. Zelf doen door boeken te lezen, in je relaties, oefeningen doen, cursussen volgen, yoga, heilige rituelen etc etc. Maar je kunt het ook allemaal in één keer doen bij en met Alexandra Rakemann tijdens de jaartraining ‘De Poort naar het Vrouwenparadijs’. Alexandra (Alex) heeft het vermogen haar oneindige kennis in te zetten op een speelse, liefdevolle, open en waarachtige manier en te delen met elke vrouw die ervoor kiest om spiritueel te willen groeien en te helen. Ik heb het geluk gehad bedding te mogen geven tijdens deze jaartraining en ik heb gezien én gevoeld hoe mooi en met zachte kracht Alex haar missie volbrengt. Op haar eigen en wijze manier, voelend en invoegend, danst en speelt ze ons door de training heen, ons allemaal meenemend in die fijne en helende flow. Ze deelt haar eigen kwetsbaarheid en onzekerheid en staat daarmee meteen weer in haar kracht. En wat een geweldige spiegel voor ons. Vaak zet Alex humor in, het is tenslotte niet nodig alles en vooral jezelf zo serieus te nemen. Alles wat ik hierboven heb benoemd kan niet iedereen. En dat maakt haar trainingen zo bijzonder. Dank je Alex voor wat je doet en vrouwen brengt. Ik kan alleen maar hopen dat je dit nog vele jaren blijft doen. – Sira

Het was meer dan een warm bad. Een groep vrouwen die, net als ik, zich soms schuldig voelen in hun vrouwelijkheid, pijn en verdriet hebben ervaren omdat ze vrouw zijn, krijgen hier juweeltjes van heling aangereikt. Wat het werkelijk betekent om een baarmoeder en een yoni te hebben en te kunnen ervaren hoe rijk het is om dit in een vrouwencirkel van vrouwen-bewustzijn weer te mogen toe-eigenen. Voor mij een jaar van eye-openers en diep contact maken met wie ik ben als vrouw. – Arda

In de jaartraining heb ik op een nieuwe manier kunnen kijken naar mijn lichaam (met name naar de baarmoeder en yoni) en er op een liefdevolle manier contact mee kunnen maken. Het was erg helend om dit juist in een groep met vrouwen te doen. Allemaal erg verschillend, iedere vrouw met haar eigen kwetsbaarheden maar respectvol naar elkaar.  Alexandra zorgde voor een liefdevolle bedding, waarin je zonder oordeel gezien wordt in wie je bent. Alles mag er zijn, jouw grenzen respecterend, heel fijn en hierdoor ook heel veilig. – Lisette