06 - 25 007 457 info@alexandrarakemann.nl

Volgende Vrouwenjaartraining “De poort naar het Vrouwenparadijs”:
2 oktober 2019 – 19 juni 2020

Diep in onszelf verlangen we naar die diepe verbinding met onszelf, waarin we voelen dat alles stroomt, waarin we onszelf een prachtig, goddelijk wezen voelen waarin we de wereld open, kwetsbaar, zacht stralend en sensueel tegemoet treden, zonder schaamte of terughoudendheid. Dat is hoe wij vrouwen werkelijk en     wezenlijk zijn. Dan staan we in onze kracht. Dan hebben we de wereld zoveel te bieden. Wanneer wij vanuit dit diepere weten en vanuit deze wijsheid ons verbinden met anderen kan er werkelijk transformatie plaatsvinden.  Klik hier voor meer info.

 

Vrouwenverdiepingreis naar Jordanië
29 oktober – 9 november 2019 &
17 – 28 maart 2020

Tijdens deze reis mag het goddelijke DNA in ons weer geactiveerd worden. We lopen van Petra naar de Wadi Rum woestijn in 7 dagen. Een reis waarin de natuur en je reisgenoten je spiegels zullen zijn. Een reis waarin je kunt ervaren wat sisterhood voor je betekent. Een reis waarin we het vergeten weten van het vrouw-Zijn weer mogen ontdekken, wat eeuwen terug juist in deze omgeving zo aanwezig is geweest. We lopen in stilte langs de mooiste vergezichten en krachtplekken. We maken vuur, doen rituelen, yoga, meditaties en initiaties. De omgeving en de bergen van Petra zijn ruig en overweldigend. De energie in de Wadi-Rum woestijn is zacht en verfijnd en de kleurschakeringen zijn talloos. Voor meer informatie klik hier.

 

Facilitator training Bezield Authentiek Leiderschap
Start 13 februari 2020

In samenwerking met Hermine Schoneveld. Een opleiding voor diegenen die anderen willen leren begeleiden vanuit hun hart, buik, ziel, intuïtie en wijsheid.
Voor meer informatie klik hier.