06 - 25 007 457 info@alexandrarakemann.nl


Kennismakingsworkshops Vrouwenjaartraining

zondag 16 juni & zaterdag 22 juni
10:30 uur – 13:00 uur

In oktober start de volgende Vrouwenjaartraining. In deze vrouwenjaartraining hebben we de tijd om met elkaar de diepte in te gaan om werkelijk de vrouwenthema’s te doorgronden en te onderzoeken. Zowel met elkaar als in jezelf. Een prachtig proces in een sistercirkel. Wanneer je je verbindt met de vrouwenjaartraining maak je een commitment met jezelf en je sisters en de spirits. Dat moet echt een keuze zijn vanuit je hart of je buik, omdat iets in jou er naar verlangt om meer wakker te worden, in je Vrouw Zijn. Ook al heb je nog geen idee wat dit nu precies betekent. Mocht je een verlangen voelen, kom daan naar één van de kennismakingsworkshops.
Waar? Edanz, van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen. Bijdrage: 7,50 euro, voor koffie/thee/lekkers/locatie

 

Lorelei Vrouwenfestival
24 – 26 mei &
20 – 22 augustus 2019

Ik geef workshops op het Lorelei Vrouwenfestival in Zeewolde. Van 24 – 26 mei is hier Lente Lorelei waar ik een workshop geef. En van 20 – 22 augustus geef ik een workshop op Zomer Lorelei. Lorelei is een prachtig festival als je je meer wil verdiepen in het vrouwenwerk en de vrouwenthema’s. Lees alles over het festival op hun website. In mijn workshop maak je contact met de man en de vrouw in jezelf. We spelen met de verschillende energieën dmv meditatie, dans, energiewerk. 

 


Hieros Gamos Festival, 3 – 7 juli
Workshop “Omarm de man en de vrouw in jezelf”

 Ik geef deze workshop samen met Jaap Formsma op Hieros Gamos. Een prachtig festival voor mannen en vrouwenIn deze workshop onderzoek je de mannelijke – en de vrouwelijke energie in jezelf. Welke kwaliteiten horen hierbij? Ben jij in contact met de man en de vrouw in jezelf? Zijn ze in balans?
We
 maken gebruik van meditatie, begeleid dansen en contact-oefeningen.
klik hier voor meer informatie.

Volgende Vrouwenjaartraining “De poort naar het Vrouwenparadijs”:
2 oktober 2019 – 19 juni 2020

Diep in onszelf verlangen we naar die diepe verbinding met onszelf, waarin we voelen dat alles stroomt, waarin we onszelf een prachtig, goddelijk wezen voelen waarin we de wereld open, kwetsbaar, zacht stralend en sensueel tegemoet treden, zonder schaamte of terughoudendheid. Dat is hoe wij vrouwen werkelijk en     wezenlijk zijn. Dan staan we in onze kracht. Dan hebben we de wereld zoveel te bieden. Wanneer wij vanuit dit diepere weten en vanuit deze wijsheid ons verbinden met anderen kan er werkelijk transformatie plaatsvinden.  Klik hier voor meer info.

 

Vrouwenverdiepingreis naar Jordanië
29 oktober – 9 november 2019 &
17 – 28 maart 2020

Tijdens deze reis mag het goddelijke DNA in ons weer geactiveerd worden. We lopen van Petra naar de Wadi Rum woestijn in 7 dagen. Een reis waarin de natuur en je reisgenoten je spiegels zullen zijn. Een reis waarin je kunt ervaren wat sisterhood voor je betekent. Een reis waarin we het vergeten weten van het vrouw-Zijn weer mogen ontdekken, wat eeuwen terug juist in deze omgeving zo aanwezig is geweest. We lopen in stilte langs de mooiste vergezichten en krachtplekken. We maken vuur, doen rituelen, yoga, meditaties en initiaties. De omgeving en de bergen van Petra zijn ruig en overweldigend. De energie in de Wadi-Rum woestijn is zacht en verfijnd en de kleurschakeringen zijn talloos. Voor meer informatie klik hier.

 

Facilitator training Bezield Authentiek Leiderschap
Start 13 februari 2020

In samenwerking met Hermine Schoneveld. Een opleiding voor diegenen die anderen willen leren begeleiden vanuit hun hart, buik, ziel, intuïtie en wijsheid.
Voor meer informatie klik hier.