06 - 25 007 457 arakemann@gmail.com

Verdiepingstraining

Jouw unieke pad door het leven
Geleid door je ziel

Ik verlang naar een leven waarin ik steeds meer ben afgestemd op mijn ziel. Afgestemd op wie ik ten diepste ben. Ik wil een leven leiden waarin ik me waarlijk vrij voel. Waarin ik mijn hart durf te openen en mijn voeten durf te volgen. Waarin ik durf te luisteren naar het fluisteren van mijn ziel. Ik weet dat ik het in me meedraag. Ik weet dat de herinneringen in mij besloten liggen. Ik wil afdalen tot diep in mijn celgeheugen en deze kennis weer ophalen. Deze vergeten wijsheid weer leven. Voor mezelf. Voor mijn kinderen en mijn relaties. Voor de wereld.

De roep van de ziel

Ik ben als een vogel van een ander continent,
die hier in deze dierentuin zit.

De dag zal komen dat ik wegvlieg,
maar wie hoort nu in mijn oor mijn stem?
Wie spreekt er woorden met mijn mond?
Wie kijkt er naar buiten met mijn ogen?
Wat is de ziel? Wat zegt ze? Wat ziet ze? Wat hoort ze?

Als ik een teugje van het antwoord zou proeven
zou ik uit de gevangenis ontsnappen om te gaan drinken.

– vrije bewerking naar Rumi

Deze verdiepende training is voor vrouwen die al eens een vrouwentraining bij mij of elders hebben gevolgd, of een gelijksoortige ervaring hebben opgedaan. Dat betekent dat je al onderzoek hebt gedaan naar je eigen vrouwenkracht. Niet door hier over te lezen of over te praten, maar door met je aandacht aanwezig te zijn in je lichaam, in je bekkengebied, in je baarmoeder en je yoni. Dat betekent dat je je durft je te openen voor je seksuele en sensuele stroom. Voor de trillingen en bewegingen van je lichaam, zonder dat je soms precies weet waar dit over gaat. Dat je durft af te dalen naar het donker, naar de schaduwkanten, naar je woede, je pijn, je verdriet en dat je hierbij aanwezig kunt zijn, zonder te gaan dissociëren of het weer weg te stoppen of te onderdrukken. 

Het betekent ook dat je weet dat jouw pijn niet altijd herleidbaar is tot dit leven, dat het samen kan hangen met voorouderlijnen, of met diepe celherinneringen aan vorige levens. Je bent bereid je hiervoor te openen omdat het herinnerd wil worden en geheeld wil worden. Door je hiervoor te openen laat je ook de wijsheid en de goddelijkheid en de magie toe die je al kent en bent en die weer onderdeel wil gaan uitmaken van jouw leven. Jouw zielsherinningen. Dat wat jij ten diepste bent. Jouw ziel die er naar verlangt om weer geleefd te worden. Daarom lees je nu deze woorden. Omdat niks toeval is.

Wat biedt deze training? 

In de Vrouwentraining maak je kennis met de 7 heilige codes, die de poorten zijn naar de blauwdruk van onze ziel en komen ze in je bewustzijnsveld. Ik deze Verdiepende Training word je uitgenodigd om je steeds meer te openen voor dit veld en om alles dat hierin gezien wil worden onder ogen te komen. Er niet meer bij weg te gaan. Je wordt ook uitgenodigd om steeds meer te durven zakken in yin. Om je eigen unieke, authentieke plek in te nemen en te leven. Om te onderzoeken wat dat dan precies is. Om je wilskracht te laten sterven en steeds meer alleen maar de stroom van het leven te volgen en hier op af te stemmen. Om steeds meer aligned te zijn met het universum, je ziel te leven en van hieruit je bijdrage te leveren aan de wereld en zo betekenis te geven aan je leven. Dat is het ware godinnenwerk en de kennis hiervan ligt besloten in onszelf. 

Voor wie is deze Verdiepingstraining bedoeld?

Deze training is bedoeld voor vrouwen die geloven in een zielenpad. Vrouwen die geloven dat je wordt geboren met je eigen unieke zielenintenties die geleefd willen worden en uitgedrukt willen worden in dit leven. Voor vrouwen die hun diepste essentie willen leven en die willen onderzoeken hoe ze zich hier nog meer voor kunnen openen. Je bent bereid om af te dalen in jezelf en te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Je voelt het verlangen om de 7 heilige codes te leven die de blauwdruk zijn van je ziel. Je voelt een urgentie om je authentieke vrouwenkracht te leven en je te bevrijden van eeuwenoude dogma’s en overtuigingen. Om jezelf los te maken van bestaande systemen en structuren, deze van je af te laten glijden of te laten verdampen. Zo water verdampt wanneer het beschenen wordt door het stralende zonlicht. Om te onderzoeken hoe het is om je volledig vrij te bewegen en je alleen nog maar te laten bepalen door je levensstroom. Je te openen voor het veld van niet-weten, voor de magie van het leven en voor dat wat groter is dan wij ooit kunnen bevatten met ons hoofd. Om je hart te openen en weer kwetsbaar te durven zijn. Je vrouwelijke leiderschap in te nemen en in te zetten. Weer afgestemd te zijn op het tempo en de frequentie van de natuur en daarmee op je eigen ware natuur. En ja, dat is groots. Dus ben jij bereid je grootsheid te leven in al je kleinheid? En je kleinheid te leven in al je grootsheid? 

Hoe zien de weekenden er globaal uit?

Net als in de basistraining werken we met het medicijnwiel. Dit is de basis voor elke training omdat het voor mij de basis is van de cyclus van leven en dood en daarmee van het leven. In deze training beginnen we dit keer op Zuid en werk ik vanuit de zienswijze van the Four Shields, ontwikkeld door Steven Foster.

In deze training gaat het er minder om wat we doen en meer om hoe we aanwezig zijn. Hoe meer we in de yin-energie zakken, hoe meer we de vorm ook los mogen laten. De vorm mag ontstaan en we mogen het meer aan ons laten gebeuren. We laten steeds meer het lineaire los en geven ons over aan dat wat is en werken met de signalen die we krijgen en volgen de impulsen die ons lichaam ons aangeeft. Dat is de vrouwelijke weg die wij meer en meer mogen gaan volgen en waar we op mogen gaan vertrouwen.

We maken veel gebruik van rituelen en ceremonies. Binnen de bedding van een ritueel kun je uitdrukking geven aan wat er in je leeft en wat vaak (deels) nog onbewust is. Rituelen vergroten je bewustzijnsveld en geven betekenis aan dat wat er in je leeft. We openen ons voor de signalen van de natuur, de vogels, de dieren, de planten, de wind, de elementen, ook wel genoemd: de spiritworld, vanuit het diepere weten dat alles met alles samenhangt en dat wij daar onderdeel van zijn. 

En verder …. we dansen, we zingen, we drummen, we sharen, we maken vuur, werken met water, liggen op de aarde, volgen onze creatieve stroom, vieren onze vrouwelijkheid.

 weekend 1: ZUID. Heilige codes: Ik ben veilig. Ik ben vervuld. Eerste en tweede chakra. Lichaamswerk. Baarmoederwerk. Sacred Body Work. Tempelwerk.

weekend 2: WEST. Heilige codes: Ik ben hier. Ik ben kwetsbaar. Derde en vierde chakra. Solo Quest: je verblijft  een middag, een nacht en een ochtend in de natuur.

weekend 3: NOORD. Heilige codes: Ik ben waarheid. Ik ben soeverein. Vijfde en zesde chakra. Soulcard maken. Werken met het symbool: Flower of life. Je eigen unieke plek innemen en hier uitdrukking aan geven. Toelaten van deze hogere frequenties. 

weekend 4: OOST. Heilige code: IK BEN. Zweethutceremonie. Opnieuw geboren worden. Afscheidsritueel. 

Even lekker praktisch op een rij:

Verdiepende vrouwenjaartraining voorjaar 2023
Voor vrouwen die al eerder een vrouwenjaartraining bij mij of elders hebben gevolgd:

10-12 maart, 21-23 april, 19-21 mei, 23-25 juni 2023

 • Een bijeenkomst start op vrijdagavond 20:00 uur en eindigt op zondagmiddag om 17:00 uur.
 • Bijdrage voor de training is 1111 euro incl btw.
 • Dit bedrag is inclusief koffie en thee en een eenvoudige avondmaaltijd op zaterdagavond (soep, salade, brood), de zweethut met zweethutleidster en natuurlijk onze begeleiding.
 • Je neemt zelf mee: 2x ontbijt en 2x lunch
 • Je bepaalt zelf hoe je wilt overnachten op het terrein bij de locatie. Ter plekke contant afrekenen bij de eigenaresse (Joan). Dit zijn de opties:
  – Op de slaapzaal (1 tweepersoonsbed en 4 stapelbedden): 15 euro pppn (alleen slaapzak of dekbed meenemen).
  – In een camper op de parkeerplaats (bij een grote camper) of op het kampeerterrein bij een kleine camper: 8 euro pppn.
  – In een tent op het kampeerterrein bij de locatie: 8 euro pppn
  – Grotere, grijze pipo, 2 persoons bed: 50 euro per nacht
  – Pipo rood, tweepersoonsbed: 35 euro per nacht, niet verwarmd. 
  – Pipo bos, tweepersoonsbed: 35 euro per nacht. Houtkachel.
 • Door bovenstaand concept kan de bijdrage voor de jaartraining zo laag mogelijk blijven en kun je het qua overnachten zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Voorwaarde is wel dat je op het terrein blijft gedurende het weekend en niet elders overnacht.
 • De groep is minimaal 8 personen en maximaal 13 personen.
 • Locatie: Zunnekaant, Oranjekanaal Noordzijde 58, 9441TD, Orvelte. Een nog onontdekte, prachtige plek, middenin de natuur van Drenthe.
 • Caroline Froeling, vriendin, sister en soulmate is mede spaceholder en geeft ons en mij bedding.
Ik meld me aan voor de Verdiepingstraining
Bezig met versturen