06 - 25 007 457 info@alexandrarakemann.nl

Workshop Zomer Lorelei 1

20 t/m 22 augustus

Omarm de man en de vrouw in jezelf
Awaken the Black Madonna

De Zwarte Madonna,

Zij staat voor mij voor hoe je hier op aarde de weg van onvoorwaardelijke liefde bewandelt. Hoe je, door het licht en het donker in jezelf en anderen te omarmen, de liefde weer kunt laten stromen. Het omarmen van tegenstellingen is het thema van deze workshop.

In de workshop onderzoek je de mannelijke – en de vrouwelijke energie in jezelf. Welke kwaliteiten horen hierbij? Ben jij in contact met de man en de vrouw in jezelf? Zijn ze in balans? Of zijn ze met elkaar in gevecht? Hoe meer jij je bewust bent van beide principes en deze met elkaar in balans kunt brengen, hoe meer je jezelf kunt dragen en dit niet meer buiten jezelf (in je relatie bijvoorbeeld) hoeft te zoeken.

Als dit bewustzijn er is kun je ook leren om te polariseren binnen je relatie. Wanneer je verlangt naar seksuele hartstocht in je relatie dan helpt het als de één heel bewust de mannelijke pool inneemt en de ander de vrouwelijke pool. Je mag zelf ervaren in deze workshop wat dat met je doet. Kun jij volledig in de overgave als de ander aanwezig en present is? We gaan spelen met deze energieën. Misschien kun je je zelfs openen voor de energie van de zwarte Madonna en dans je haar dans. Laat je verrassen.

Ik maak gebruik van meditatie, dans, tantra- en bewustzijnsoefeningen, muziek, energiewerk. De workshop is lichaamsgericht. We beginnen en eindigen altijd in de heilige cirkel.