06 - 25 007 457 info@alexandrarakemann.nl


Hieros Gamos Festival, 3 – 7 juli
Workshop “Omarm de man en de vrouw in jezelf”

 Ik geef deze workshop samen met Jaap Formsma op Hieros Gamos. Een prachtig festival voor mannen en vrouwenIn deze workshop onderzoek je de mannelijke – en de vrouwelijke energie in jezelf. Welke kwaliteiten horen hierbij? Ben jij in contact met de man en de vrouw in jezelf? Zijn ze in balans?
We
 maken gebruik van meditatie, begeleid dansen en contact-oefeningen.
klik hier voor meer informatie.

Masterclass ‘Leren coachen vanuit Bewust-Zijn’
3 maart en 14 april

Tijdens deze masterclass leer je in twee dagen hoe je mensen in een ruimer bewustzijn kunt brengen, waarin de antwoorden op de coachvraag zich als vanzelf aandienen en transformatie mogelijk wordt. Ik geef de Masterclass in Groningen in Edanz. Lees hier meer informatie over inhoud, kosten en voorwaarden.

 

Volgende Vrouwenjaartraining “De poort naar het Vrouwenparadijs”:
9 oktober 2019 – 19 juni 2020

Diep in onszelf verlangen we naar die diepe verbinding met onszelf, waarin we voelen dat alles stroomt, waarin we onszelf een prachtig, goddelijk wezen voelen waarin we de wereld open, kwetsbaar, zacht stralend en sensueel tegemoet treden, zonder schaamte of terughoudendheid. Dat is hoe wij vrouwen werkelijk en wezenlijk zijn. Dan staan we in onze kracht. Dan hebben we de wereld zoveel te bieden. Wanneer wij vanuit dit diepere weten en vanuit deze wijsheid ons verbinden met anderen kan er werkelijk transformatie plaatsvinden.  Klik hier voor meer info.

 

19 maart – 30 maart 2019
Vrouwenverdiepingreis naar Jordanië

Dit wordt de eerste keer dat Caroline en ik deze reis organiseren. We lopen van Petra naar de Wadi Rum woestijn in 7 dagen. Een reis waarin de natuur en je reisgenoten je spiegels zullen zijn. Een reis waarin je kunt ervaren wat sisterhood voor je betekent. Een reis waarin we het vergeten weten van het vrouw-Zijn weer mogen ontdekken, wat eeuwen terug juist in deze omgeving zo aanwezig is geweest. We lopen in stilte langs de mooiste vergezichten en krachtplekken. We maken vuur, doen rituelen, yoga, meditaties en initiaties. De omgeving en de bergen van Petra zijn ruig en overweldigend. De energie in de Wadi-Rum woestijn is zacht en verfijnd en de kleurschakeringen zijn talloos. Voor meer informatie klik hier.